Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 27 februarie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic "Alexei Mateevici " și Gimnaziul 77 din or. Cricova

În conformitate cu planul de activitate, doamna maior Larisa Ceban, șef secțiune recrutare-încorporare a Secției administrativ-militare a sectorului Rîșcani a participat la activitatea solemnă de înmânare a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic "Alexei Mateevici "  și Gimnaziul 77 din or. Cricova.

În cadrul întrevederii, tinerilor li s-au explicat mai mulți termeni necunoscuți pentru ei până la acest moment, cum ar fi: evidență militară, adeverință de recrut, serviciul militar în termen și prin contract.



 
La fel tinerilor li s-au adus la cunoștință toate beneficiile serviciului militar în termen și prin contract în Armata Națională a Republicii Moldova, precum și despre posibilitatea de a se înmatricula la studii în unica instituție de învățământ superior în domeniul milităriei, Academia Militară a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun” .


Conducerea Centrului Militar aduce sincere mulțumiri administrației instituției de învățământ menționate, precum și părinților tinerilor pentru colaborare și înțelegere.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu