Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 12 mai 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Liceul Teoretoic ,,Nicolae Milescu Spataru și Gimnaziul cu profil teatral ”Ion Luca Caragiale”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Liceul Teoretic ,,Nicolae Milescu Spătaru” și Gimnaziul cu profil teatral ”Ion Luca Caragiale” . 

 

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”.


Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic „MINERVA”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic „MINERVA” .


Înmânarea Adeverințelor de recrut la Gimnaziul „Dumitru Matcovschi” din mun. Chișinău

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Gimnaziul „Dumitru Matcovschi” din mun. Chișinău.