Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

joi, 21 martie 2024

Ceremonii de înmânare a Adeverințelor de Recrutare la elevii din sectorul Botanica

 Astăzi, în sectorul Botanica, patru instituții de învățământ de prestigiu au găzduit evenimente remarcabile: Liceul Teoretic „Bogdan Petricieicu Hasdeu”, Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu”, Centrul de Excelență în Transporturi și Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale.

 

Ceremonii de înmânare a Adeverințelor de Recrutare la Liceul Teoretic cu Profil de Arte ,, Doina și Ion Aldea Teodorovici "

 Astăzi, în municipiul Chișinău, s-a desfășurat un eveniment deosebit la Liceul Teoretic ,,Doina și Ion Aldea Teodorovici ". Elevii din clasele a IX-a au primit Adeverințele de Recrutare, marcând un pas important spre maturitate și implicare civică.


Elevii de la Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu" descoperă oportunitățile de studii din lumea militară

 Elevii claselor a XII-a de la Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu" au avut astăzi o ocazie unică de a explora lumea fascinantă a studiilor militare. Într-o întâlnire memorabilă cu un reprezentant al Centrului militar municipal Chișinău, tinerii au primit informații valoroase despre carierele promițătoare pe care le pot construi în domeniul militar.