Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

miercuri, 7 februarie 2024

Emoții și responsabilitate la ceremonia de înmânare a Adeverințelor de recrutare în sectorul Buiucani

 Astăzi, elevii claselor a IX-a de la Liceele Teoretice „Natalia Dadiani” și „Dante Alighieri” din Chișinău au trăit un moment solemn cu ocazia ceremoniei de înmânare a Adeverințelor de recrutare. Evenimentul, organizat de reprezentanții Centrului militar al municipiului Chișinău, marchează o etapă importantă în viața tinerilor, simbolizând intrarea lor în rândul cetățenilor apți de serviciul militar.









Explorând drumul către viitor: Oportunități militare pentru elevii claselor absolvente a Liceului Teoretic „Alexei Mateevici” or. Cricova și Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion şi Doina Aldea-Teodorovici”

 Astăzi, Liceul Teoretic „Alexei Mateevici” or. Cricova și Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion și Doina Aldea-Teodorovici” au fost gazda unei întâlniri cu reprezentanții Centrului militar municipal Chișinău și ai Academiei militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. 

 




Continuraea luării la evidența militară a tinerilor din sectorul Rîșcani

 Astăzi, la Centrul militar al municipiului Chișinău, s-a desfășurat continuarea procesului de înregistrare militară a tinerilor născuți în 2008 și domiciliați în sectorul Rîșcani.