Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

joi, 15 februarie 2024

Elevii din unele licee a sectorul Botanica au primit adeverințele de recrutare

 Astăzi, elevii claselor a IX-a de la Liceele Teoretice „Liviu Rebreanu” și „Elena Alistar” din sectorul Botanica au experimentat un moment solemn în cadrul ceremoniei de înmânare a Adeverințelor de recrutare. Evenimentul a fost orchestrat de reprezentanții Centrului militar al municipiului Chișinău și a marcat o etapă crucială în viața tinerilor, simbolizând astfel intrarea lor în rândul cetățenilor apți pentru serviciul militar. 


Oportunități militare pentru elevii claselor absolvente a Liceului Teoretic „Vasile Vasilache”

 Astăzi, Instituția Publică Liceul Teoretic „Vasile Vasilache” au fost gazda unei întâlniri cu reprezentanții Centrului militar municipal Chișinău și ai Academiei militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. Evenimentul a avut ca scop promovarea studiilor în domeniul militar printre elevii claselor absolvente.

 


Centrul Militar al municipiului Chișinău și Liceul Teoretic cu Profil Arte "Doina și Ion Aldea-Teodorovici" au stabilit un parteneriat remarcabil

 Astăzi, la Liceul Teoretic cu Profil Arte "Doina și Ion Aldea-Teodorovici", s-a oficializat încheierea Acordului de Parteneriat cu Centrul Militar al municipiului Chișinău. Domnul Iurie Donțu, directorul liceului și locotenent-colonelul Petru Stati, comandant interimar al Centrului Militar, au semnat acest acord stabilind bazele unei colaborări esențiale în domeniul educației civice a tineretului.