Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 26 februarie 2024

Elevii de la Liceele Teoretice ,,Mihail Berezovschi", „ Socrate” și ,,Mihail Lomonosov” au primit adeverințele de recrutare

 Astăzi, conform programului aprobat, elevii din clasa a IX-a de la Liceele Teoretice ,,Mihail Berezovschi", „Socrate”  și ,,Mihail Lomonosov”  au trăit un moment solemn în cadrul ceremoniei de înmânare a Adeverințelor de Recrutare.  Adeverința de recrutare este conferită cetățeanului înregistrat în evidența militară și declarat apt pentru serviciul militar de către comisia medico-militară.

 


Colaborare eficientă la ședința de lucru dintre Pretura sectorului Ciocana și Centrul militar al municipiului Chișinău

 Tradiția colaborării între administrația publică locală și Centrul militar al municipiului Chișinău a fost subliniată printr-o nouă ședință de lucru, desfășurată astăzi la inițiativa conducerii Secției administrativ-militare a sectorului Ciocana, în incinta Preturii acestui sector.


Centrul Militar al municipiului Chișinău și Liceul Teoretic „Principesa Natalia Dadiani” au stabilit un parteneriat remarcabil

 Astăzi, la Instituția Publică Liceul Teoretic Principesa Natalia Dadiani” s-a oficializat încheierea Acordului de Parteneriat cu Centrul Militar al municipiului Chișinău. Doamna Valentina Țipu, directoarea liceului și locotenent-colonelul Roman Moscalu, comandant interimar al Centrului Militar, au semnat acest acord stabilind bazele unei colaborări esențiale în domeniul educației civice a tineretului. 


Perspective de carieră militară pentru elevii de la Școala Profesională nr. 3

 Promovarea serviciului militar prin contract devine un demers crucial pentru elevii de la Școala Profesională nr.3, unde informațiile despre cariera militară sunt adesea limitate.


Elevii de la Liceul Teoretic ,,Orizont" și Liceul Teoretic „Hyperion” au primit adeverințele de recrutare

 Astăzi, conform programului aprobat, elevii din clasa a IX-a de la Liceul Teoretic ,,Orizont"  și Liceul Teoretic „Hyperion” au trăit un moment solemn în cadrul ceremoniei de înmânare a Adeverințelor de Recrutare.