Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

marți, 7 februarie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut elevilor din cadrul Liceului Teoretic ,, Natalia Dadiani”

 In conformitatre cu planul de activitate, astăzi doamna locotenent-colonel Larisa Tîșcenco șefa Secției administrativ-militare a sectorului Buiucani din cadrul Centrului Militar al Municipiului Chișinău a participat la activitatea solemnă de înmânare a adeverințelor de recrut, tinerilor anul nașterii 2007, trecuți recent în evidență militară, din cadrul Liceului Teoretic ,,Natalia Dadiani”.

În cadrul întrevederii, tinerilor li s-au explicat mai mulți termeni necunoscuți pentru ei pînă la acest moment, cum ar fi: evidență militară, adeverință de recrut, serviciul militar în termen și prin contract, spirit de patriotism. La fel tinerilor li s-au adus la cunoștință toate beneficiile serviciului militar în termen și prin contract în Armata Națională a Republicii Moldova, precum și despre posibilitatea de a se înmatricula la studii în unica instituție de învățămînt superior în domeniul milităriei, Academia Militară ,,Alexandru cel Bun” .




Conducerea Centrului Militar aduce sincere mulțumiri administrației instituțiilor de învățământ menționate, precum și părinților tinerilor pentru colaborare și înțelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu