Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 17 februarie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic „Constantin Negruzzi” și Școala Profesională nr.7

 În conformitate cu planul de activitate, domnul locotenent-colonel Petru Stati, șeful Secției administrativ-militare a sectorului Ciocana și locotenent Aurelia Maftioi din cadrul Centrului Militar al Municipiului Chișinău a participat la activitatea solemnă de înmânare a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți recent în evidență militară, din Liceul Teoretic „Constantin Negruzzi” și Școala Profesională nr.7.



În cadrul întrevederii, tinerilor li s-au explicat mai mulți termeni necunoscuți pentru ei până la acest moment, cum ar fi: evidență militară, adeverință de recrut, serviciul militar în termen și prin contract, spirit de patriotism. La fel tinerilor li s-au adus la cunoștință toate beneficiile serviciului militar în termen și prin contract în Armata Națională a Republicii Moldova, precum și despre posibilitatea de a se înmatricula la studii în unica instituție de învățământ superior în domeniul milităriei, Academia Militară ,,Alexandru cel Bun” .



Conducerea Centrului Militar aduce sincere mulțumiri administrației instituțiilor de învățământ menționate, precum și părinților tinerilor pentru colaborare și înțelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu