Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

marți, 28 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Universul”

  În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Universul”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.

 

 În fața elevilor a luat cuvântul reprezentanții Centrului Militar al mun.Chișinău care au îndepnat tinerii să iubească Patria, să fie gata s-o apere.

 Conducerii Liceul Teoretic ,,Universul” i-a fost înmânată o Diplomă  din partea conducerii centrului militar ,,în semn de apreciere pentru colaborare instituțională în domeniul educației civice, formării conştiinţei și a devotamentului tinerilor faţă de Patrie”.  

În scopul educației civice și militar-patriotice a elevilor, în  memoria eroilor căzuți în acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova, reprezentantul Centrului militar a oferit bibliotecii liceului albumul foto ,,În memora eroilor căzuți în luptele de la Nistru”.

Domnul locotenent-colonel Eduard Vasserman, șef Secție administrativ-militare a sectorului Centru a explicat recruților drepturile și obligațiunile acestora, modalitate de utilizare a Adeverinței de recrut. 

Ulterior recruții au fost invitați iar domnul locotenent-colonel Eduard Vasserman a înmânat acestora Adeverințele de recrut felicitându-i individual.

 


Conducerea Centrului Militar aduce sincere mulțumiri administrației instituției de învățământ menționate pentru colaborare și înțelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu