Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 12 mai 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Liceul Teoretoic ,,Nicolae Milescu Spataru și Gimnaziul cu profil teatral ”Ion Luca Caragiale”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Liceul Teoretic ,,Nicolae Milescu Spătaru” și Gimnaziul cu profil teatral ”Ion Luca Caragiale” . 

 

Reprezentanților conducerii instituțiilor menționate li s-au înmânat Certifivcat de Gratitudine ,,În semn de apreciere pentru colaborare instituțională în domeniul educației civice, formării conştiinţei și a devotamentului tinerilor faţă de Patrie”.   

 



În fața elevilor a luat cuvântul doamna maior Larisa Ceban, șef serviciu recrutare-încorporare a Secției administrativ-militare a sectorului Rîșcani. Dumneaei a explicat recruților drepturile și obligațiunile acestora. 

În scopul promovării Armatei Naționale și serviciului militar recruților li s-au distribuit revista ,,Oastea Moldovei.


Ulterior recruții au fost invitați iar doamna maior a înmânat acestora Adeverințele de recrut felicitându-i individual.












Conducerea Centrului Militar aduce sincere mulțumiri administrației instituției de învățământ menționate pentru colaborare și înțelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu