Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 26 mai 2023

Ședință comună cu reprezentanții instituțiilor publice de învățământ preuniversitar la Centrul militar al municipiului Chișinău

 În conformitate cu planul de activitate azi la Centrul militar al municipiului Chișinău s-a organizat ședință comună cu reprezentanții instituțiilor publice de învățământ preuniversitar. Tema ședinței ,,Organizarea evidenţei militare a resurselor umane și tehnico-materiale de către autorităţile publice, înstituţiile publice şi  agenţii economici”.


Comandantul Centrul militar al municipiului Chișinău colonel Eduard Loghin a explicat principiile de organizare și structura sistemului de evidență militară, modalitate procesului de laurea la evidența militară a elevilor, precum și rapoartele cu termen prezentate de către instituțiile publice de învățământ.



Dumnealui s-a referit la actele normative în vigoare și implementarea acestora atât de către organul administrativ-militar cât și de instituțiilor publice de învățământ preuniversitar.

La fel s-a specificat existența în spațiul public a informațiilor distorsionate, fake-uri și modalitatea de verificare a informației veritabile din surse oficiale, demne de încredere. 

Pe parcursul ședinței au fost discutate diverse probleme și găsite soluții pentru o conlucrare reciprocă mai eficientă.

În finalul ședinței reprezentanții instituțiilor publice de învățământ au discutat nemijlocit cu colaboratorii secțiilor administrativ-militare din sectoare, primind și unele documente necesare pentru activitate.



 Conducerea Centrului Militar aduce sincere mulțumiri administrației instituțiilor publice de învățământ preuniversitar pentru colaborare și înțelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu