Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 3 iulie 2023

Activitatea festivă de încorporare a recruților la Centrul militar al municipiului Chișinău

       Astăzi, Centrul militar al municipiului Chișinău în colaborare cu Pretura sectorului Buiucani au desfășurat activitatea festivă de încorporare a recruților în Armata Națională. 

      Scopul activității a fost încorporarea recruților predestinați în unitățile militare ale Armatei Naționale, educația civică și militaro-patriotică a tineretului ca cetățeni responsabili, apărători ai Patriei, precum și educația moral-spirituală și cultural-artistică.


La activitate ne-au onorat cu prezența și au luat cuvântul comandantul Centrului militar al municipiului Chișinău domnul colonel Eduard Loghin, șef adjunct al Oficiului teritorial Chişinău, Cancelaria de Stat, doamna Victoria Berzan, Pretorul Preturii sectorului Buiucani domnul Vasile Moroi,  veteranul de război, participant la acțiuni de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova, participant la lichidarea consecințelor avariei de la CAE Cernobîl, domnul colonel în retragere Andrei Vicolaș, preotul militar părintele Rodion Grosu, mama recrutului încorporat în serviciul militar, doamna Lucia Keklici, recrutul încorporat în serviciul militar, Daniel Ceapoi.

















     Cu un Medalion musical pentru toți cei prezenți au evaluat artiștii de muzică de estradă Ricky Ardezianu, Ricu Vodă și tânăra interpretă Victoria Macari.

Să le dorim tinerilor recruți încorporați serviciul militar interesant, voie bună, succese în pregătirea de luptă și întoarcere sănătoși la baștină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu