Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

marți, 25 iulie 2023

Ceremonia de încorporare a recruților la Centrul militar al municipiului Chișinău

 Astăzi, Centrul militar al municipiului Chișinău a desfășurat ceremonia festivă de încorporare a recruților în Armata Națională. 

      Scopul activității a fost încorporarea recruților predestinați în unitățile militare ale Armatei Naționale, educația civică și militaro-patriotică a tineretului ca cetățeni responsabili, apărători ai Patriei. Menționăm că, Serviciul Militar obligatoriu în Republica Moldova este reglementat prin Legea 1245 din 188/07/2002 cu privire la pregătirea cetățenilor pentru apărarea Patriei. Potrivit Legii, serviciul militar în termen în Armata Națională durează 12 luni.


La activitate au luat cuvântul comandantul Centrului militar al municipiului Chișinău domnul colonel Eduard Loghin.

 





Cu un cuvânt de salut și îndrumare a recruților, a vorbit participantul la acțiuni de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova, domnul Ion Socolov.

 


Cu un cuvânt de salut au vorbit recrutul care se încorporează în serviciul militar domnul Tudor Romanciuc și mama recrutului care se încorporează în serviciul militar, doamna Tatiana Craciun.

 



Să le dorim tinerilor recruți încorporați serviciul militar interesant, voie bună, succese în pregătirea de luptă și întoarcere sănătoși la baștină.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu