Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 6 octombrie 2023

Promovarea studiilor în domeniul milităriei la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”

 Cu bunăvoința administrației, reprezentantul Centrului militar municipiul Chișinău a efectuat o vizită la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”.

Elevii din clasele 11 și 12 au avut oportunitatea de a se familiariza cu studiile în domeniul militar și au fost îndrumați în ceea ce privește posibila lor carieră ca ofițeri. Acești elevi au avut oportunitatea de a viziona videoclipuri informative și au primit materiale promoționale sub formă de flaiere și broșuri.

Colonelul în rezervă Iurii Moisei a prezentat informații cu privire la Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, care reprezintă singura instituție de învățământ militar din țară. De asemenea, au fost discutate documentele necesare pentru admiterea la această instituție de învățământ militar și modalitatea de accesare a programelor de studiu oferite de Academia Militară a Forțelor Armate.

Vezi video: 

Academia militară școala de ofițeri de elită

Elevii au avut ocazia să afle și despre posibilitățile de a obține studii gratuite peste ocean, oportunități educaționale pentru tinerii din Republica Moldova.

 În final elevii au fost invitați să facă o vizită la Academia Militară a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun” la activitatea ,,Ziua ușilor deschise”, dedicată aniversarii XXXI-a de la crearea instituției, care va fi la 7 octombrie curent.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu