Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

joi, 30 noiembrie 2023

Promovarea serviciului militar în cadrul Târgului Locurilor de Muncă

 Astăzi, reprezentanții Centrului militar al municipiului Chișinău și a  Academiei militare a Forțelor Armate ,, Alexandru cel Bun” au participat activ la promovarea serviciului militar în cadrul Târgului Locurilor de Muncă, organizat de către Direcția Generală de Ocupare a Forței de Muncă a municipiului Chișinău.

 


 

Participanții în căutare de locuri de muncă au fost informați cu privire la oportunitățile oferite de Armata Națională în calitate de militari prin contract, acoperind diverse specialități și funcții. Aceștia au primit informații despre procesul de angajare, documentele necesare, beneficiile serviciului militar și criteriile de selecție. 

 













Tinerii prezenți la activitate au fost informați despre oferta studiilor în domeniul milităriei la Academia militară a Forțelor Armate.

 

Participanții au primit materiale informative, oferindu-le o privire detaliată asupra realităților și valorilor instituției militare. Astfel au fost distribuite materiale promoționale precum pliante, și  reviste militare "Oastei Moldovei".

 

Târgul Locurilor de Muncă a oferit o platformă unică pentru cei în căutarea unui loc de muncă, permițându-le să interacționeze direct cu reprezentanții Armatei Naționale. Aceștia au prezentat gama variată de servicii disponibile prin contracte militare, acoperind o diversitate de specialități și funcții.

 

 Această inițiativă a consolidat legăturile dintre Forțele Armate și cei în căutarea unor noi oportunități profesionale, contribuind la consolidarea comunicării și colaborării între entitățile implicate. Târgul Locurilor de Muncă a devenit astfel un cadru propice pentru schimbul de informații și idei, întărind conexiunile dintre comunitate și sectorul militar. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu