Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

miercuri, 14 februarie 2024

O vizită emoționantă la domiciliul eroilor de război din Afghanistan

 Astăzi, în preajma Zilei comemorării celor căzuți în războiul din Afghanistan, reprezentanții Ministerului Apărării și ai Centrului militar al municipiului Chișinău au vizitat domiciliul veteranilor de război din Afganistan, domnii Gheorghe Arapan și Ghenadie Bejan. Acești eroi, implicați în acțiuni de luptă pe durata conflictului din Afghanistan, au suferit diverse răni și au fost clasificați cu grade de dizabilitate severă.

Delegațiea de reprezentanți a adus cele mai sincere mesaje din partea conducerii Armatei Naționale, subliniind că veteranii de război reprezintă piloni morali demni de onorare și sunt modele de curaj și vitejie pentru tânăra generație. Aceștia au fost îndemnați să se bucure de sănătate, bunăstare și liniște sufletească.

 


În continuare, veteranilor li s-au înmânat Certificate de Apreciere din partea Ministrului Apărării, iar în semn de recunoștință, au primit pachete cu produse alimentare. Veteranii de război au fost impresionați și au mulțumit pentru atenție și ajutor.


Stimați combatanți, ne plecăm în fața jertfei voastre în teatrele de operații din Afghanistan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu