Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 8 aprilie 2024

Elevii de clasa a IX-a din Chișinău primesc Adeverințele de Recrutare în cadrul unui eveniment deosebit

 Astăzi, două instituții de învățământ din capitala Republicii Moldova, Liceul Republican de Muzică "Ciprian Porumbescu" și Liceul Teoretic "Ion Creangă", au fost gazdele unui eveniment cu totul special. Elevii de clasa a IX-a au fost privilegiați să primească Adeverințele de Recrutare, marcând un moment esențial în parcursul lor către maturitate și implicare civică.

 

Ceremoniile semnificative au fost onorate de prezența reprezentantului Centrului militar al municipiului Chișinău, maiorul Larisa Tumuruc, care a ținut discursuri motivaționale și inspiraționale. Aceasta le-a explicat elevilor drepturile și obligațiile ca recruți, oferindu-le informații esențiale despre modul adecvat de utilizare a adeverințelor.

 De asemenea, a fost prezentată o oportunitate excepțională de a studia la Colegiul Militar din cadrul prestigioasei Academii Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”.

 







După aceste momente de o importanță majoră, recruții au semnat și au primit oficial Adeverințele de Recrutare, documente care le conferă statutul de potențiali apărători ai țării noastre.

 Evenimentul a avut un impact profund asupra elevilor, consolidându-le sentimentul de patriotism și responsabilitate civică. Încurajăm tinerii să-și urmeze visurile cu determinare și să devină cetățeni activi și dedicați, contribuind astfel la prosperitatea și dezvoltarea țării noastre.

 Prin aceste ceremonii, elevii au primit nu doar documente oficiale, ci și o încurajare fermă de a-și asuma un rol activ în societate și de a-și construi un viitor bazat pe angajament și responsabilitate civică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu