Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

joi, 11 aprilie 2024

Un Moment de Maturitate la Liceul Teoretic "Mihail Koțiubinski", "Universul" și Gimnaziul nr. 53

 Astăzi, în incinta Liceului Teoretic "Mihail Koțiubinski", Liceului Teoretic "Universul" și Gimnaziului nr. 53, a avut loc un moment de importanță deosebită. Tinerii de clasa a IX-a au fost onorați să primească Adeverințele de Recrutare, marcând astfel un pas esențial în drumul lor către maturitate și angajament civic.

 

Ceremonia a fost înălțată de prezența căpitanului Liliana Ursu, șefa serviciului de recrutare-încorporare, reprezentant al Centrului militar al municipiului Chișinău. În cadrul discursurilor motivaționale și inspiraționale, domnia sa a împărtășit elevilor informații valoroase despre drepturile și obligațiile ce decurg din statutul de recruți, precum și despre modul adecvat de utilizare a adeverințelor.

Un moment deosebit de interes a fost prezentat în timpul ceremoniei: posibilitatea de a studia la Colegiul Militar din prestigioasa Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. 

După aceste momente semnificative, elevii au semnat și au primit oficial Adeverințele de Recrutare, documente care le conferă statutul de potențiali apărători ai țării noastre.







Evenimentul a lăsat o amprentă profundă asupra elevilor, consolidându-le sentimentul de patriotism și responsabilitate civică. Îi încurajăm pe tineri să-și urmeze visurile cu determinare și să devină cetățeni activi și dedicați, contribuind astfel la prosperitatea și dezvoltarea țării noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu