Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 3 martie 2023

Conlucrarea Centrului militar al municipiului Chișinău cu autoritățile publice, instituțiile publice și agenții economici din municipiu

 Astăzi administrația Centrului militar al municipiului Chișinău a desfășurat o ședință cu reprezentanții autoritățile publice, instituțiile publice și agenții economici din municipiu. Scopul ședinței este informarea persoanelor responsabile din cadrul instituțiilor menționate, privind organizarea evidenței militare a resurselor umane și tehnico - materiale.

În cadrul ședinței comandantul Centrului militar al municipiului Chișinău colonel Eduard Loghin a informat publicul prezent și a explicat implementarea cadrului normativ existent, modalitățile de ducere a evidenței militare a resurselor umane și tehnico – materiale, erorile sau lacunele posibile. 

Domnul colonel a subliniat rolul important a colaborării între organul administrativ-militar și autoritățile publice, instituțiile publice și agenții economici din municipiu.


Ulterior specialiștii Centrului militar al municipiului Chișinău au repartizat ordinile de chemare și au răspuns la întrebările apărute.

Astfel de ședințe necesare administrația Centrului militar va organiza și ulterior.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu