Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 3 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Școala Profesională nr.2

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Școala Profesională nr.2

Domnul maior Renat Vicol, șef serviciu recrutare-încorporare a Secției administrativ-militare a sectorului Buiucani a explicat recruților drepturile și obligațiunile acestora.

În scopul educației civice și militar-patriotice a recruților în fața celor prezenți a luat cuvântul veteranul de război, plutonier adjutant (r) Ion Socolov, participant la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității şi independenței Republicii Moldova. Povestind despre participarea sa la conflictul armat dumnealui a îndemnat recruții să iubească Patria, să fie gata s-o apere, și a invitat prezența să țină un moment de reculegere în memoria eroilor căzuți în războiul din 1992.


Ulterior domnnii Ion Socolov și Renat Vicol au înmânat elevilor Adeverințele de recrut felicitându-i individual.



Conducerea Centrului Militar aduce sincere mulțumiri administrației instituției de învățământ menționate pentru colaborare și înțelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu