Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

miercuri, 22 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic cu Profil de Arte ,,Mihail Berezovschi”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic cu Profil de Arte ,,Mihail Berezovschi”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.

 

Doamnei Rodica Cheibîș, directorului adjunct i-a fost înmânată o Diplomă ,,în semn de apreciere pentru colaborare instituțională în domeniul educației civice, formării conştiinţei și a devotamentului tinerilor faţă de Patrie”.  


Domnișoara locotenent Aurelia Maftioi, specialist serviciu recrutare-încorporare a Secției administrativ-militare a sectorului Ciocana în scopul educației civice și militar-patriotice a elevilor, în  memoria eroilor căzuți în acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova, a oferit pentru biblioteca liceului albumul foto ,,ÎN MEMORIAM .


Ulterior
domnișoara locotenent Aurelia Maftioi a explicat recruților drepturile și obligațiunile acestora, modalitate de utilizare a Adeverinței de recrut. 





Ulterior recruții au fost invitați iar domnul colonel în rezervă Iacob Arnăut, șef secție educație civică a înmânat acestora Adeverințele de recrut felicitându-i individual.

















Conducerea Centrului Militar aduce sincere mulțumiri administrației instituției de învățământ menționate pentru colaborare și înțelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu