Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

marți, 21 martie 2023

Ședință comună cu reprezentanții autorităților administrației publice locale la Centrul militar al municipiului Chișinău

 În conformitate cu planul de activitate azi la Centrul militar al municipiului Chișinău s-a organizat ședință comună cu reprezentanții autorităților administrației publice locale. Tema ședinței a cuprins Bilanțul rezultatelor încorporării în serviciul militar în lunile octombrie 2022 – ianuarie 2023 și sarcina de încorporare în serviciul militar în lunile aprilie–iulie 2023.


Comandantul Centrul militar al municipiului Chișinău colonel Eduard Loghin a explicat modalitate procesului de încorporare precum și atribuțiile și responsabilitățile autorităților administrației publice locale. Dumnealui s-a referit la actele normative în vigoare și implementarea acestora atât de către organul administrativ-militar cât și de autoritățile administrației publice locale.

Autoritățile administrației publice locale vor asigura informarea și prezența recruților pasibili de încorporare la centrul militar pentru examenul medical.

La fel s-a specificat existența în spațiul public a informațiilor distorsionate, fake-uri și modalitatea de verificare a informației veritabile din surse oficiale, demne de încredere. 

În finalul ședinței autoritățile administrației publice locale au primit ordinele de chemare a recruților pentru înmânarea acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu