Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

joi, 22 februarie 2024

La Centrele de Excelenţă în Construcţii și Economie şi Finanţe tinerii au primit Adeverințele de recrutare

 Astăzi, elevilor de la Centrele de Excelenţă în Construcţii și Economie şi Finanţe au le-au fos înmânate adeverințele de recrutare în cadrul unei ceremoniei de înmânare.


Adeverința de recrutare documentul care primește cetățeanul înregistrat în evidența militară și declarat apt pentru serviciul militar de către comisia medico-militară.


Șef serviciu recrutare-încorporare SAM Centru căpitan Liliana Ursu a explicat elevilor informația cu privire la drepturile și obligațiile recruților, precum și la modul de utilizare a Adeverinței de Recrutare. Adresându-se elevilor reprezentanta centrului militar a adresat cuvinte de încurajare elevilor, subliniind importanța responsabilității civice și militare.


Fiecare recrut a semnat și a primit ulterior Adeverința de Recrutare. Emoția și entuziasmul au fost evidente pe chipurile elevilor în momentul primirii acestor documente, care le conferă statutul de potențiali apărători ai Patriei.















Conducerea Centrului militar al municipiului Chișinău aduce sincere mulțumiri administrației instituției de învățământ menționate pentru colaborare și înțelegere. Ceremonia de înmânare a Adeverințelor de recrutare a reprezentat un eveniment semnificativ pentru elevii implicați, marcând o etapă de tranziție către maturitate și responsabilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu