Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 9 februarie 2024

Omagiu solemn adus veteranului de război Ion Solonari la locul de serviciu

 Omagiul solemn adus veteranului de război, domnul Ion Solonari, de către reprezentantului Centrului militar al municipiului Chișinău, a constituit un moment de recunoaștere profundă pentru sacrificiul și curajul excepțional demonstrat de acesta.


În prezent, domnul Solonari, în calitate de colaborator, continuă să-și aducă contribuția la Agenția Servicii Publice din Sectorul Rîșcani.

Colonelul în rezervă Iacob Arnăut, șeful secției de educație civică, a exprimat recunoștința față de veteranul de război pentru impactul semnificativ asupra educației civice și militar-patriotice a tineretului. Ca semn de apreciere, veteranului și celor asemenea lui li s-a conferit medalia comemorativă a Armatei Naționale, intitulată "30 de ani de la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova (1991-2022)" și medalia ,,Crucea Comemorativă.

Această distincție specială reprezintă o recunoaștere simbolică a contribuției extraordinare aduse de toți cei care, precum domnul Ion Solonari, au manifestat solidaritate națională, devotament și patriotism, contribuind astfel la păstrarea valorilor fundamentale ale societății.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu