Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

miercuri, 28 februarie 2024

Promovarea studiilor militare pentru elevii de la Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin” și Liceul Teoretic „Waldorf”

 Astăzi avem vestea plăcută de a vă împărtăși despre o întâlnire cu adevărat specială ce a avut loc la Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin” și Liceul Teoretic „Waldorf”. Aceste două instituții au fost gazda unui eveniment deosebit, prilejuit de prezența reprezentantului Centrului militar municipal Chișinău, cu scopul de a promova studiile în domeniul militar printre elevii claselor absolvente.

 

Elevii au avut ocazia de a afla mai multe despre oportunitățile oferite în cadrul studiilor militare și au fost îndrumați în alegerea viitoarei profesii de ofițeri. Prezentarea a inclus materiale video relevante și a fost însoțită de materiale promoționale, inclusiv flaiere care au stârnit curiozitatea tinerilor.

Video:

Promovare Academiei Militare


Colonelul în rezervă Iurii Moisei a fost prezent pentru a oferi informații detaliate despre Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, singura instituție de învățământ militar din țară. Prezentarea a acoperit aspecte precum istoria și tradițiile academiei, programele de studiu și perspectivele de carieră post-absolvire, oferind o privire autentică asupra vieții de student prin intermediul filmulețelor captivante.


Reprezentantul Centrului militar au încurajat elevii să abordeze cu încredere această cale nobilă de a deveni apărători ai Patriei și să aleagă profesia responsabilă de ofițer al Armatei Naționale. De asemenea, au explicat procesul trecerii comisiei medico-militare pentru a fi admitți la studii la academie.

Vodeo:

Academia Militară a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun” Chișinău

Evenimentul s-a încheiat cu o invitație specială adresată elevilor de a participa la activitatea „Ziua Ușilor Deschise” organizată la Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. Această întâlnire a reprezentat doar o etapă în continuarea eforturilor de promovare a studiilor militare în instituțiile de învățământ preuniversitar, având ca obiectiv atragerea tinerilor talentați și motivați în rândurile Armatei Naționale a Republicii Moldova.

 Să susținem și să încurajăm tinerii noștri în a-și urma visele și aspirațiile, contribuind la construirea unui viitor puternic și responsabil pentru țara noastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu