Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

joi, 21 martie 2024

Ceremonii de înmânare a Adeverințelor de Recrutare la Liceul Teoretic cu Profil de Arte ,, Doina și Ion Aldea Teodorovici "

 Astăzi, în municipiul Chișinău, s-a desfășurat un eveniment deosebit la Liceul Teoretic ,,Doina și Ion Aldea Teodorovici ". Elevii din clasele a IX-a au primit Adeverințele de Recrutare, marcând un pas important spre maturitate și implicare civică.


Maior Renat Vicol, șef serviciului recrutare-încorporare SAM Buiucani, a jucat un rol central, oferind informații clare despre Adeverința de Recrutare și procedura de luare la evidența militară. Dosarele personale completate au marcat finalizarea primei etape din această călătorie importantă.

Cu ocazia acestor ceremonii, reprezentantul Centrului militar al municipiului Chișinău a adresat un discurs elevilor, explicându-le drepturile și obligațiile lor ca recruți, precum și modul de utilizare a acestor adeverințe. De asemenea, elevilor li s-a prezentat oportunitatea de a studia la Colegiul Militar din cadrul Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”.


După aceste momente pline de însemnătate, recruții au semnat le-au primit oficial Adeverințele lor recrutare. Acest document le conferă statutul de potențiali apărători ai țării.




 Evenimentul a avut un impact profund asupra elevilor, consolidând sentimentul de patriotism și responsabilitate civică în rândul lor. Încurajăm tinerii să-și continue educația cu determinare și să devină cetățeni activi, dedicați prosperității țării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu