Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

miercuri, 20 martie 2024

Descoperind drumul militar: elevii de la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” într-o întâlnire de excepție

 Astăzi, elevii claselor XII de la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” au fost martorii unei întâlniri remarcabile cu reprezentantul Centrului militar municipal Chișinău. Evenimentul a fost o oportunitate unică pentru elevii de clasa a XII-a de a se familiariza cu lumea studiilor militare și de a lua decizii informate cu privire la viitorul lor. 


Prezentarea comprehensivă a oferit elevilor șansa de a se informa cu privire la oportunitățile oferite în cadrul studiilor militare, inclusiv materiale promoționale și flaiere pentru sprijinirea procesului de informare.

 

Colonelul în rezervă Iurii Moisei a oferit informații detaliate despre Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, precum și despre studiile la Colegiul Militar din aceeași instituție. Elevilor li s-a oferit claritate cu privire la procesul de trecere a comisiei medico-militare pentru a fi admis la studii la Academia Militară.

 

Evenimentul s-a încheiat cu o invitație specială adresată elevilor de a participa la activitatea „Ziua Ușilor Deschise” organizată la Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” pe 13 aprilie curent. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum această colaborare va contribui la formarea viitorilor lideri și apărători ai țării noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu