Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 25 martie 2024

Explorând universul studiilor militare: O zi specială pentru elevii de la Liceul Teoretic cu Profil Sportiv nr. 2

 Astăzi, elevii clasei a XII-a de la Liceul Teoretic cu Profil Sportiv nr. 2 au avut privilegiul de a se familiariza cu informațiile din domeniul studiilor militare. Această experiență a fost cu atât mai valoroasă pentru acești tineri aflați în ultimul an de liceu, oferindu-le posibilitatea de a descoperi universul fascinant al studiilor militare și de a lua decizii informate cu privire la carierele lor viitoare.

 

Colonelul în rezervă Iurii Moisei a fost gazda principală a evenimentului, prezentându-le elevilor oportunitățile oferite de prestigioasa Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. Acesta le-a oferit detalii despre carierele promițătoare disponibile și beneficiile unei vieți de student la o instituție de înaltă calitate.

De asemenea, reprezentantul Centrului militar municipal Chișinău a încurajat elevii să se apropie cu încredere de profesia nobilă de apărători ai Patriei și să exploreze responsabilitățile militare în cadrul Armatei Naționale. Elevilor li s-a oferit și claritate cu privire la procesul de trecere a comisiei medico-militare pentru a fi admiși la studii la Academia Militară.

 

Dacă ești în căutarea unei cariere care să îți permită să îți modelezi viitorul într-un mod semnificativ, oportunitățile academice militare ar putea fi exact ceea ce ai căutat. Încurajăm tinerii să exploreze posibilitățile oferite de studiile militare și să se lanseze într-o carieră plină de provocări și reușite!




Evenimentul s-a încheiat cu o invitație specială pentru toți participanții: să participe la „Ziua Ușilor Deschise” organizată la Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. Cu mare entuziasm, așteptăm să vedem cum această colaborare va contribui la formarea viitorilor lideri și apărători ai țării noastre!

 Descoperă-ți potențialul în domeniul militar!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu