Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

joi, 7 martie 2024

Omagierea doamnelor în Ziua Internațională a Femeii la Centrul Militar Chișinău

 Astăzi, într-o atmosferă plină de emoție și recunoaștere, Centrul Militar al municipiului Chișinău a găzduit o festivitate specială în onoarea femeilor, marcată de Ziua Internațională a Femeii - 8 martie.

 

Comandantul interimar al centrului militar locotenent-colonel Petru Stati a transmis sincere felicitări femeilor militare și funcționarelor, aducând în prim-plan frumusețea și lumina acestei sărbători. În discursul său, s-a subliniat importanța contribuției valoroase a femeilor din cadrul armatei, evidențiind faptul că datorită muncii lor responsabile, imaginea armatei noastre strălucește pozitiv pe plan internațional și va continua să facă acest lucru în viitor.

 
    De asemenea, au fost aduse la cunoștință ordinele de sărbătoare emise de conducerea Ministerului Apărării, iar pentru performanțele remarcabile în îndeplinirea obligațiunilor de serviciu și cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii - 8 Martie, unele doamne au fost distinse cu diplome de onoare.

 

Această ceremonie a fost o oportunitate de a celebra nu doar profesionalismul, ci și feminitatea și angajamentul exemplar al femeilor în slujba armatei noastre. Prin recunoașterea lor și prin acordarea de aprecieri speciale, s-a subliniat importanța fiecărei contribuții individuale la prestigiul și succesul instituției militare. 






Astfel, Centrul Militar al municipiului Chișinău a transmis un mesaj puternic de susținere și respect către femeile care aduc o contribuție esențială în apărarea și promovarea valorilor noastre naționale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu