Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

marți, 19 martie 2024

Un Moment de Mândrie și Responsabilitate la Liceul Republican cu Profil Sportiv și Gimnaziul "Adrian Păunescu"

 Astăzi, la Liceul Republican cu Profil Sportiv și Gimnaziul "Adrian Păunescu", a avut loc un eveniment memorabil. Elevii din clasele a IX-a au primit Adeverințele de Recrutare, marcând un pas important spre maturitate și implicare civică.

 

Prezența căpitanului Liliana Ursu, șef serviciu recrutare-încorporare la SAM Centru, a adus o notă solemnă. Prin discursul său, elevii au înțeles mai bine drepturile și obligațiile lor ca recruți, simțindu-se implicați în apărarea Patriei.

În momentul înmânării Adeverințelor de Recrutare, pe chipurile tinerilor s-au citit emoții și entuziasm. Acest document le conferă statutul de potențiali apărători ai țării.





Conducerea instituției a primit un Certificat de Apreciere pentru contribuția la educația civică și militaro-patriotică. Mulțumirile Centrului militar al municipiului Chișinău au subliniat importanța colaborării constante.

 Evenimentul a consolidat sentimentul de patriotism și responsabilitate civică în rândul elevilor. Aceștia sunt încurajați să-și continue educația cu perseverență și să devină cetățeni activi, dedicați prosperității țării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu