Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

sâmbătă, 8 iunie 2024

Descoperirea profesiile viitorului la „Orașul Profesiilor” în Parcul „La Izvor”

 Astăzi, reprezentanții Centrului militar al municipiului Chișinău, alături de alte unități militare ale Armatei Naționale, au participat la un eveniment deosebit intitulat „Orașul Profesiilor”, desfășurat în parcul „La Izvor”. Evenimentul a oferit copiilor și părinților o oportunitate unică de a se familiariza cu activitatea și specificul profesiei de militar.

În cadrul acestui eveniment, reprezentanții Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” au împărtășit detalii despre studiile în domeniul militar, distribuind pliante și flaiere promoționale celor interesați.







Militarii Batalionului cu Destinație Specială „Fulger” au impresionat cu o expoziție de tehnică, armament și echipament militar, explicând destinația și caracteristicile tehnice ale acestora. Copiii și părinții au avut astfel ocazia să vadă de aproape echipamentele utilizate de cei mai buni dintre militarii noștri.





Colegii de la Batalionul de Geniu „Codru” au prezentat echipamentul lor special și au demonstrat funcționarea echipei de deminare, oferind o perspectivă detaliată asupra muncii și pregătirii necesare pentru această profesie deosebit de importantă și riscantă.




 Evenimentul „Orașul Profesiilor” a fost un real succes, oferind vizitatorilor nu doar informații valoroase, ci și o experiență interactivă de neuitat în lumea militariei. Astfel de inițiative sunt esențiale pentru a inspira tânăra generație și pentru a sublinia importanța și noblețea profesiei de militar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu