Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 24 iunie 2024

Sărbătorirea Zilei Funcționarului Public la Centrul Militar Chișinău

 Astăzi, la Centrul Militar al municipal Chișinău, a avut loc o ședință festivă dedicată Zilei Funcționarului Public. Evenimentul a avut drept scop aprecierea importanței și rolului funcționarilor publici în societate.

Funcționarii publici sunt esențiali pentru funcționarea centrului militar, lucrând neobosit în interesul societății și al statului. În cadrul sărbătorii, comandantul interimar, locotenent-colonelul Petru Stati, a transmis felicitări călduroase tuturor funcționarilor publici. El a subliniat profesionalismul, integritatea și devotamentul fiecărui membru al echipei, calități care constituie temelia încrederii pe care cetățenii o au în instituțiile statului, în Armata Națională și în securitatea țării noastre.

Locotenent-colonelul Petru Stati le-a urat tuturor sănătate, prosperitate, forță și energie pentru îndeplinirea atribuțiilor zilnice. De asemenea, a exprimat speranța pentru satisfacție în muncă și fericire pentru familiile acestora.



Ședința s-a încheiat cu anunțarea ordinelor din partea Ministerului Apărării, Armatei Naționale și a Comandantului Centrului Militar. În semn de recunoaștere a atitudinii conștiincioase, a performanțelor obținute și cu prilejul Zilei Funcționarului Public, mai mulți funcționari publici au fost stimulați cu mulțumiri și diplome de onoare.





Sărbătorirea Zilei Funcționarului Public ne amintește de rolul esențial pe care acești dedicați profesioniști îl joacă în bunul mers al societății noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu