Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

marți, 2 iulie 2024

Felicitare de Ziua Comemorării lui Ştefan cel Mare și Sfânt

Cu ocazia Zilei comemorării lui Ştefan cel Mare și Sfânt, colectivul Centrului Militar al municipiului Chișinău aduce un omagiu celui care a fost și va rămâne simbolul eroismului și al devotamentului față de țară.


 Ştefan cel Mare a fost nu doar un mare conducător și apărător al neamului, ci și un exemplu de curaj și de dăruire pentru toți militarii noștri. Faptele sale de vitejie și înțelepciunea cu care a condus țara în momente grele sunt un far călăuzitor pentru noi, cei care astăzi ne dedicăm apărarea și prosperitatea patriei.

 Memoria lui Ştefan cel Mare este păstrată vie în inimile noastre și ne inspiră să ne îndeplinim cu onoare și loialitate misiunea. Ca și el, suntem determinați să apărăm valorile și integritatea națiunii noastre, să fim stâlpi de încredere pentru societatea noastră și să ne onorăm înaintașii prin fapte demne și sacrificii necesare.

 În această zi specială, ne înclinăm cu respect în fața memoriei lui Ştefan cel Mare și promitem să rămânem credincioși idealurilor pentru care el a luptat.

 Cu profund respect,

Colectivul Centrului Militar al municipiului Chișinău

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu