Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

joi, 8 august 2024

Bilanțul activității de încorporare și măsuri pentru îmbunătățire la Centrul militar al municipiului Chișinău

 Astăzi, Centrul militar al municipiului Chișinău a găzduit o importantă ședință de lucru dedicată evaluării activității și planificării viitoarelor etape în procesul de încorporare a tinerilor în serviciul militar. Evenimentul a avut ca scop principal aducerea la cunoștință a ordinelor, dispozițiunilor și telegramelor relevante pentru activitatea centrului, precum și analiza bilanțului activității recente.


În cadrul ședinței, s-au prezentat rezultatele încorporării în serviciul militar în termen pentru perioada aprilie-iulie 2024. S-a subliniat faptul că personalul Centrului militar al municipiului Chișinău a desfășurat o serie de acțiuni esențiale, inclusiv studierea resurselor de încorporare, înștiințarea și prezentarea recruților la comisia medicală, precum și încorporarea acestora în serviciul militar.

Comandantul Centrului militar al municipiului Chișinău, colonel Eduard Loghin, a subliniat atât succesele obținute în realizarea sarcinii de încorporare, cât și lacunele identificate în procesul de încorporare. Colonelul Eduard Loghin a accentuat importanța măsurilor necesare pentru îmbunătățirea activității de organizare a selecției și evaluarea calității contingentului tinerilor pentru perioada octombrie 2024 – ianuarie 2025.

 


În acest context, dumnealui a reamintit necesitatea unei colaborări eficiente între personalul secțiilor administrativ-militare din sectoare, în vederea implementării noilor state de personal și orientării fiecărei echipe spre atingerea rezultatelor stabilite.

Pentru a recunoaște eforturile și dedicația personalului, au fost acordate diplome de onoare și mulțumiri din partea conducerii instituției celor care au contribuit la organizarea cu succes a procesului de încorporare în serviciul militar în termen. Aceste recompense au fost oferite ca apreciere a atitudinii conștiincioase față de îndeplinirea obligațiilor funcționale.







Ședința de astăzi a fost un pas important în asigurarea unei gestionări eficiente și a unei organizări riguroase a procesului de încorporare, reflectând angajamentul continuu al Centrului Militar al municipiului Chișinău în pregătirea și integrarea noilor recruți în serviciul militar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu