Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 2 septembrie 2024

Întâmpinând noul an școlar: Mesaje de felicitare și invitație la Ziua Armatei Naționale

 Astăzi, în majoritatea instituțiilor de învățământ din Chișinău, a început noul an școlar, iar cu ocazia Zilei Cunoștințelor, au avut loc ceremonii speciale dedicate primului sunet pentru elevii clasei întâi.


În mod tradițional, reprezentanții Centrului Militar al municipiului Chișinău au fost prezenți la aceste festivități, aducând mesaje de felicitare pentru elevi și cadre didactice din partea colectivului nostru. La Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, colonelul în rezervă Iacob Arnăut a ținut un discurs cu ocazia Zilei Cunoștințelor, felicitând elevii și urându-le „un an școlar plin de curiozitate, descoperiri și reușite. Să fiți înconjurați de prieteni adevărați și să vă bucurați de fiecare moment petrecut la școală”.



De asemenea, domnul I. Arnăut a mulțumit cadrele didactice, subliniind că „prin răbdare, înțelepciune și devotament, reușesc să cultive la elevi nu doar cunoștințe, ci și valori esențiale, care îi vor ghida pe parcursul vieții. Sunteți cei care modelați viitorul țării noastre, iar contribuția dumneavoastră este neprețuită”.




În încheiere, domnul Iacob Arnăut i-a invitat pe elevi să participe la sărbătorirea Zilei Armatei Naționale, care va avea loc pe 7 septembrie 2024, începând cu ora 10:00, în Grădina Publică „Alunelul”. 


Evenimentul va include diverse activități, printre care o ceremonie festivă, expoziții de tehnică, armament și echipament militar, un concert, servirea tradiționalului terci ostășesc, precum și organizarea unor activități aplicativ-militare și cultural-artistice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu