Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

sâmbătă, 7 septembrie 2024

Sărbătoarea Zilei Armatei Naționale în Grădina Publică „Alunelul”

 În conformitate cu planul de activitate al Centrului militar al municipiului Chișinău, reprezentanții instituției au participat la evenimentul dedicat Zilei Armatei Naționale, desfășurat în Grădina Publică „Alunelul”. Această sărbătoare a reunit ofițeri, funcționari publici și numeroși cetățeni, oferind o oportunitate specială de promovare a valorilor și beneficiilor serviciului militar.


Pe parcursul evenimentului, ofițerii și funcționarii Centrului militar au amenajat un stand atractiv, decorat cu bannere promoționale, unde au interacționat activ cu publicul larg. Printre principalele teme abordate au fost prezentarea oportunităților oferite de serviciul militar prin contract și beneficiile acestuia. Cei interesați au primit informații detaliate despre condițiile de angajare și procedura de aplicare pentru contractele militare.

De asemenea, tuturor celor prezenți li s-au distribuit materiale promoționale, inclusiv postere și exemplare din revista „Oastea Moldovei”, pentru a aprofunda cunoștințele despre activitatea Armatei Naționale. 

În plus, au fost promovate studiile în domeniul militar la Colegiul Militar și la Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, ca o oportunitate educațională de viitor pentru tinerii interesați de o carieră în apărarea țării.


Sărbătoarea a fost un eveniment captivant, marcat de implicarea activă a mai multor instituții și unități militare, reflectând importanța Armatei Naționale în societatea moldovenească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu