Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 2 septembrie 2024

Ședință solemnă la Centrul militar al Chișinăului cu ocazia zilei Armatei Naționale

 În conformitate cu planul de acțiuni al Centrului militar al municipiului Chișinău, astăzi a avut loc o ședință solemnă dedicată sărbătorii Zilei Armatei Naționale. Ședința a început cu alocuțiunea de felicitare a comandantului interimar al Centrului militar, doamna locotenent-colonel Tatiana Dinte. 


În discursul său, locotenent-colonelul Dinte a reiterat semnificația Zilei Armatei Naționale, o sărbătoare care, pe parcursul celor 33 de ani, a devenit un simbol al curajului, onoarei și dăruirii față de patrie. Fiecare militar și funcționar a contribuit prin devotament și sacrificiu pentru a asigura pacea și securitatea cetățenilor noștri.

Doamna locotenent-colonel Tatiana Dinte a îndemnat pe cei prezenți, să ne amintim cu respect de trecutul nostru, să onorăm prezentul și să privim cu optimism către viitorul pe care ne angajăm să-l construim împreună. Ea a subliniat necesitatea de a rămâne o forță unită și puternică, gata să facă față oricăror provocări și să apere valorile noastre comune.


Ulterior, locotenent-colonelul Tatiana Dinte a adus la cunoștință ordinele conducerii Armatei Naționale, precum și al comandantului interimar al Centrului militar al municipiului Chișinău, cu privire la menționarea personalului Armatei Naționale pentru succesele obținute la pregătirea de luptă și cu prilejul aniversării a 33-a de la crearea Armatei Naționale.


Pentru atitudine conștiincioasă față de îndeplinirea obligațiilor de serviciu, înaltă măiestrie profesională, însușirea moilor cunoștințe în domeniul științei, tehnicii și artei militare, menținerea unui înalt grad al capacității de luptă, precum și cu prilejul aniversării XXXIII-a de la crearea Armatei Naționale, mai mulți militari și funcționari ai Centrului militar au fost recompensați cu mulțumiri și diplome de onoare.


Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de fotografiere comună, imortalizând acest moment important pentru toți cei implicați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu