Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 19 ianuarie 2024

Participarea reprezentantului Centrului militar la ședința Preturii Ciocana

 Reprezentantul Centrului Militar al municipiului Chișinău a luat parte la ședința anuală de planificare organizată de Pretura sectorului Ciocana. 

În cadrul acestui eveniment, colonelul (r) Iacob Arnăt, șeful secției de educație civică, a adresat președinților asociațiilor de veterani, solicitându-le să transmită membrilor acestor asociații importanța schimbării legitimațiilor de veterani conform unui nou model.

Motivul acestei schimbări este esențial, deoarece veterani care nu au actualizat legitimațiile conform modelului nou riscă să piardă alocațiile și alte beneficii sociale. Colonelul (r) Iacob Arnăt a subliniat că veteranii de război dețin o experiență semnificativă și un potențial educativ considerabil. Astfel, implicarea lor în educația civică și militar-patriotică a tineretului, precum și promovarea serviciului militar, reprezintă o contribuție valoroasă la formarea cetățenilor țării.


De asemenea, domnul Iacob Arnăt s-a exprimat că colaborarea dintre Centrul militar al municipiului Chișinău asociațiile de veterani și administrația publică locală este benefică și are potențial de extindere în viitor, în beneficiul societății noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu