Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

marți, 16 ianuarie 2024

Promovarea serviciului militar prin contract în cadrul Târgului de Carieră

 Astăzi, reprezentanții Ministerului Apărării și a Centrului Militar al municipiului Chișinău au avut o participare activă în cadrul Târgului de Carieră, eveniment organizat de Guvernul Republicii Moldova, cu scopul de a promova serviciul militar prin contract.


Cei aflați în căutarea unui loc de muncă au fost informati cu privire la numeroasele oportunități oferite de Armata Națională pentru militarii profesionițiti, acoperind diverse specialități și funcții. Participanții au primit detalii despre procesul de angajare, documentele necesare, beneficiile serviciului militar și criteriile de selecție.

Materiale informative, cum ar fi pliantele și revistele militare "Oastei Moldovei", au fost distribuite participanților, oferindu-le o perspectivă detaliată asupra realităților și valorilor instituției militare.




Târgul de Carieră a furnizat o platformă unică pentru cei în căutarea unui loc de muncă, permitându-le să interacționeze direct cu reprezentanții Armatei Naționale.






















Această inițiativă a consolidat legăturile dintre Forțele Armate și cei în căutarea unor noi oportunități profesionale, contribuind la întărirea comunicării și colaborării între entitățile implicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu