Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 27 februarie 2023

Promovarea serviciului militar prin contract la Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale

 În scopul informării elevilor și cu bunăvoința administrației instituției, reprezentanții Batalionului cu destinație specială ,,Fulger” și a Centrului militar mun. Chișinău au desfășurat o întâlnire cu elevii Centrului de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale.

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic "Alexei Mateevici " și Gimnaziul 77 din or. Cricova

În conformitate cu planul de activitate, doamna maior Larisa Ceban, șef secțiune recrutare-încorporare a Secției administrativ-militare a sectorului Rîșcani a participat la activitatea solemnă de înmânare a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic "Alexei Mateevici "  și Gimnaziul 77 din or. Cricova.

vineri, 24 februarie 2023

Sărbătoarea cultural-artistică ,,Ziua lui Dragobete"


 

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Vasile Levski" și Liceul Teoretic „Kiril și Metodiu”

 În conformitate cu planul de activitate, doamna maior Larisa Ceban, șef secțiune recrutare-încorporare a Secției administrativ-militare a sectorului Rîșcani a participat la activitatea solemnă de înmânare a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Vasile Levski" și Liceul Teoretic „Kiril și Metodiu”.

Continuă luarea la evidența militară a tinerilor recruți din Sectorul Ciocana

Centrul Militar al municipiului Chișinău a continuat procesul de luare în evidența militară a tinerilor din Sectorul Ciocana.

joi, 23 februarie 2023

Promovarea serviciului militar prin contract la Centrul de Excelență în Energetică și Electronică (Filiala Electronică)

 În scopul informării elevilor și cu bunăvoința administrației instituției, reprezentanții Batalionului cu destinație specială ,,Fulger” și a Centrului militar mun. Chișinau au desfășurat o întâlnire cu elevii claselor absolvente Centrului de Excelență în Energetică și Electronică (Filiala Electronică).

miercuri, 22 februarie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe ,,A. Diordiţa” și Liceul Teoretic ,,Mihail Sadoveanu"

 În conformitate cu planul de activitate, doamna maior Larisa Ceban, șef secțiune recrutare-încorporare a Secției administrativ-militare a sectorului Rîșcani a participat la activitatea solemnă de înmânare a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe ,,A. Diordiţa” și Liceul Teoretic ,,Mihail Sadoveanu".

Promovarea studiilor în domeniul milităriei la Liceul Teoretic ,,Dimitrie Cantemir”

 Cu bunăvoința administrației instituției astăzi reprezentanții Academiei Militare a Forțelor Armate și a Centrului militar mun. Chișinau au desfășurat o întâlnire cu elevii IP Liceul Teoretic ,,Dimitrie Cantemir”.

marți, 21 februarie 2023

Ședința informativ-instructivă cu reprezentanții autorităților publice, instituțiile publice și agenții economici din municipiul Chișinău

 Astăzi, în conformitate cu planul de activitate, in incinta Centrului militar al municipiului Chișinău s-a desfășurat ședința informativ-instructivă cu reprezentanții autorităților publice, instituțiile publice și agenții economici din municipiul Chișinău.


Promovarea studiilor militare la IP Liceul Teoretic ,,Liviu Rebreanu”

 Cu bunăvoința administrației instituției, astăzi reprezentanții Academiei Militare a Forțelor Armate și a Centrului militar mun.Chișinau au desfășurat o întâlnire cu elevii IP Liceul Teoretic ,,Liviu Rebreanu”.

luni, 20 februarie 2023

Promovarea serviciului militar prin contract la Centrul de Excelență în Energetică și Electronică (Filiala Energetică)

 În scopul informării elevilor și cu bunăvoința administrației instituției, reprezentanții Batalionului cu destinație specială ,,Fulger” și a Centrului militar mun.Chișinau au desfășurat o întâlnire cu elevii claselor absolvente Centrului de Excelență în Energetică și Electronică (Filiala Energetică).

vineri, 17 februarie 2023

Promovarea studiilor militare la Liceul Teoretic ,,Petru Zadnipru”

 Cu bunăvoința administrației instituției astăzi reprezentanții Academiei Militare a Forțelor Armate și a Centrului militar mun. Chișinau au desfășurat o întâlnire cu elevii IP Liceul Teoretic ,,Petru Zadnipru”.


Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic „Constantin Negruzzi” și Școala Profesională nr.7

 În conformitate cu planul de activitate, domnul locotenent-colonel Petru Stati, șeful Secției administrativ-militare a sectorului Ciocana și locotenent Aurelia Maftioi din cadrul Centrului Militar al Municipiului Chișinău a participat la activitatea solemnă de înmânare a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți recent în evidență militară, din Liceul Teoretic „Constantin Negruzzi” și Școala Profesională nr.7.


joi, 16 februarie 2023

Militarii Armatei Naționale în vizită la elevii Școlii Profesionale nr.5

 Cu bunăvoința administrației instituției, astăzi reprezentanții Batalionului cu destinație specială ,,Fulger” și a Centrului militar mun. Chișinau au desfășurat o întâlnire cu elevii claselor absolvente Școlii Profesionale nr.5.

 


Promovarea serviciului militar prin contract la Școala Profesională nr.3

 Cu bunăvoința administrației instituției, astăzi reprezentanții Batalionului cu destinație specială ,,Fulger” și a Centrului militar mun.Chisinau au desfășurat o întâlnire cu elevii claselor absolvente Școlii Profesionale nr.3.

 

miercuri, 15 februarie 2023

Promovarea serviciului militar prin contract la Școala Profesională nr.4

 Cu bunăvoința administrației instituției, astăzi reprezentanții Batalionului cu destinație specială ,,Fulger” și a Centrului militar mun.Chișinau au desfășurat o întâlnire cu elevii claselor absolvente Școlii Profesionale nr.4.

 

Activitatea de luare la evidența militară a tinerilor recruți din Sectorul Centru

 Centrul Militar al municipiului Chișinău a continuat procesul de luare în evidența militară a tinerilor din Sectorul Centru.

marți, 14 februarie 2023

Promovarea serviciului militar prin contract la Școala Profesională nr.7

 Cu bunăvoința administrației instituției, astăzi reprezentanții Batalionului cu destinație specială ,,Fulger” și a Centrului militar mun.Chisinau au desfășurat o întâlnire cu elevii Școlii Profesionale nr.7.

luni, 13 februarie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut elevilor din cadrul Liceului Teoretic ,,Spiru Haret”

 In conformitatre cu planul de activitate, astăzi doamna locotenent-colonel Larisa Tîșcenco șefa Secției administrativ-militare a sectorului Buiucani din cadrul Centrului Militar al Municipiului Chișinău a participat la activitatea solemnă de înmânare a adeverințelor de recrut, tinerilor anul nașterii 2007, trecuți recent în evidență militară, din cadrul Liceului Teoretic ,,Spiru Haret”.
 

marți, 7 februarie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut elevilor din cadrul Liceului Teoretic ,, Natalia Dadiani”

 In conformitatre cu planul de activitate, astăzi doamna locotenent-colonel Larisa Tîșcenco șefa Secției administrativ-militare a sectorului Buiucani din cadrul Centrului Militar al Municipiului Chișinău a participat la activitatea solemnă de înmânare a adeverințelor de recrut, tinerilor anul nașterii 2007, trecuți recent în evidență militară, din cadrul Liceului Teoretic ,,Natalia Dadiani”.

Luarea la evidența militară a tinerilor recruți din liceele sectorul Buiucani

 Astăzi la Centrul Militar al municipiului Chișinău a continuat procesul de luare în evidență militară a tinerilor anul nașterii 2007.

 

vineri, 3 februarie 2023

Luarea la evidența militară a tinerilor recruți din sectorul Ciocana

Astăzi la Centrul militar al municipiului Chișinău a continuat procesul de luare în evidența militară a tinerilor anul nașterii 2007 din sectorul Ciocana. Activitatea dată se desfășoară conform Legii nr. 1245 din 18.07.2002 cu privire la pregătirea cetăţenilor pentru apărarea Patriei.

 

joi, 2 februarie 2023

Luarea la evidența militară a tinerilor recruți din sectorul Rîșcani

 Astăzi la Centrul militar al municipiului Chișinău a continuat procesul de luare în evidența militară a tinerilor anul nașterii 2007 din sectorul Rîșcani. Activitatea dată se desfășoară conform Legii nr. 1245 din  18.07.2002 cu privire la pregătirea cetăţenilor pentru apărarea Patriei.

 

 

miercuri, 1 februarie 2023

Hotărârea Guvernului nr.77/2001 pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea administrativ-militară şi efectivul-limită al organelor administrativ-militare

 Republica Moldova

GUVERNUL

HOTĂRÂRE Nr. 77
din 31-01-2001

pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea
administrativ-militară şi efectivul-limită al organelor
administrativ-militare

Publicat : 08-02-2001 în Monitorul Oficial Nr. 14-15 art. 113

             

Promovarea studiilor militare la Liceul Teoretic ,,Petru Movilă”

 Cu bunăvoința administrației instituției doamna directoare Oxana Chiosa, astăzi reprezentanții Academiei Militare a Forțelor Armate și a Centrului militar mun.Chisinau au desfășurat o întâlnire cu elevii IP Liceul Teoretic ,,Petru Movilă”.

Luarea la evidența militară a tinerilor recruți din sectorul Centru

 Astăzi la Centrul Militar al municipiului Chișinău a continuat procesul de luare în evidența militară a tinerilor anul nașterii 2007 din sectorul Centru.