Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

luni, 25 septembrie 2023

Promovarea studiilor în domeniul milităriei la Liceele Teoretice „Petru Rareş”, „Miguel de Cervantes Saavedra” și Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Nicolae Sulac”

 Astăzi, reprezentanții Centrului militar mun. Chișinau și a Academiei Militare a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun”, au vizitat elevii claselor absolvente de la Liceele Teoretice „Petru Rareş”, „Miguel de Cervantes Saavedra” și Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Nicolae Sulac”.


Adunarea rezerviștilor pentru participarea la Exercițiul de mobilizare în Batalionul cu Destinații Speciale

 Astăzi, la Centrul militar al municipiul Chișinău a avut loc chemarea la antrenamente a militarilor din rezervă, care au îndeplinit serviciul militar în Batalionul cu Destinație Specială ,,Fulger”, pentru participarea în perioada 25-29 septembrie la exercițiul de mobilizare.

duminică, 24 septembrie 2023

Întâlnirea militarilor Regimentului de Stat Major cu veteranul de război Dumitru Roșca

 Azi, în conformitate cu Planul de acțiuni „Memorie. Onoare. Respect” pentru consolidarea încrederii și îmbunătățirea protecției sociale și de drept a veteranilor de război pentru perioada 2020-2023” și în scopul educației civice și militaro-patriotice a tinerilor soldați, Centrul militar al municipiului Chișinău în comun cu Regimentul de Stat Major ,,General de brigadă Nicolae Petrică” au organizat întâlnirea veteranului de război cu efectivul unității.


vineri, 22 septembrie 2023

Ședință informativă prezentată de Direcția Inspecție Generală

 Astăzi, la Centrul Militar al municipiului Chișinău, doamna căpitan Mihaela Mîrza reprezentanta Direcției Inspecție Generală a desfășurat o ședință informativă cu tema ,,Măsurile de consolidare a integrității în Ministerul Apărării”.


Promovarea studiilor în domeniul milităriei la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”

 Cu bunăvoința administrației reprezentanții Centrului militar mun. Chișinau și a Academiei Militare a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun”, au vizitat elevii clasei 11 de la Liceul Teoretic  „Mihai Eminescu”.


joi, 21 septembrie 2023

Promovarea studiilor în domeniul milităriei la Liceul Teoretic „Mircea cel Bătrân”

Cu bunăvoința administrației reprezentanții Centrului militar mun. Chișinau și a Academiei Militare a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun”, au vizitat elevii claselor 11 și 12 de la Liceul Teoretic  „Mircea cel Bătrân”.


miercuri, 20 septembrie 2023

Promovarea studiilor în domeniul milităriei la Liceele Teoretice „Minerva” și „Constantin Negruzzi”

 Astăzi reprezentanții Centrului militar mun. Chișinau și a Academiei Militare a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun”, au vizitat elevii claselor absolvente de la Liceele Teoretice „Minerva” și „Constantin Negruzzi”.

luni, 18 septembrie 2023

Promovarea studiilor în domeniul milităriei la Colegiul Universității Libere Internaționale din Moldova (ULIM)

 Cu bunăvoința administrației instituției, astăzi reprezentanții Centrului militar mun. Chișinau și a Academiei Militare a Forțelor Armate ,, Alexandru cel Bun”, au desfășurat o întâlnire cu elevii Colegiului Universității Libere Internaționale din Moldova (ULIM).

marți, 5 septembrie 2023

Ședința instructiv-metodică cu reprezentanții primăriilor din comune și preturi din municipiul Chișinău

 În perioada 04-05 septembrie 2023 în incinta Centrului militar al municipiului Chișinău s-a desfășurat ședința instructiv-metodică cu reprezentanții primăriilor din comune și preturilor din municipiul Chișinău.


duminică, 3 septembrie 2023

Ziua Armatei Naționale desfășurată la Centrul militar al municipiului Chișinău

 Astăzi, militarii și funcționarii Centrului militar al municipiului Chișinău au trăit o zi solemnă, o zi istorică, plină de semnificații și împliniri, astăzi s-a marcat Ziua Armatei Naționale, anuversarea  XXXII-a de la creare.




vineri, 1 septembrie 2023

Reprezentanții Centrului militar alătiri de elevi de Ziua Cunoștințelor

 Astăzi, de Ziua Cunoștințelor, reprezentanții Centrului militar au fost prezenți la festivitățile dedicate începutului anului școlar la instituțiile de învățământ preuniversitar din municipiul Chișinău.