Logoul centrului militar

Logoul centrului militar

vineri, 31 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Vasile Lupu”

 În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Vasile Lupu”.

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic cu profil de arte ,,Nicolae Sulac”

 În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic cu profil de arte ,,Nicolae Sulac”.

joi, 30 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Mihail Koțiubinski”

 În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Mihail Koțiubinski”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.


miercuri, 29 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Gheorghe Asachi”

 În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,, Gheorghe Asachi”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.

 

Normele juridice privind drepturile și obligațiunile recruților

Tinerii care sunt luați la evidența militară precum și părinții acestora ar fi bine să cunoască cadrul normativ privind drepturile și obligațiunile recruților, precum și responsabilitatea acestora pentru nerespectarea legislației în vigoare.

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic cu Profil Real ,,Mihai Marinciuc”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic cu Profil Real ,,Mihai Marinciuc” 

marți, 28 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul”

 În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.

 


Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Universul”

  În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Universul”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.

 

vineri, 24 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Muzical ,,Ciprian Porumbescu”

 În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Muzical ,,Ciprian Porumbescu”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.


Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga”

 În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.

 

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic „Petru Rareș”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic „Petru Rareș”. 

miercuri, 22 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic cu Profil de Arte ,,Mihail Berezovschi”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic cu Profil de Arte ,,Mihail Berezovschi”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.

 

marți, 21 martie 2023

Ședință comună cu reprezentanții autorităților administrației publice locale la Centrul militar al municipiului Chișinău

 În conformitate cu planul de activitate azi la Centrul militar al municipiului Chișinău s-a organizat ședință comună cu reprezentanții autorităților administrației publice locale. Tema ședinței a cuprins Bilanțul rezultatelor încorporării în serviciul militar în lunile octombrie 2022 – ianuarie 2023 și sarcina de încorporare în serviciul militar în lunile aprilie–iulie 2023.


Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Waldorf

 În conformitate cu planul aprobat, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Waldorf”. Adeverința de recrut este înmânată cetățeanului care a fost luat la evidență militară și care a trecut comisia medico-militară fiind recunoscut apt.

luni, 20 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Traian”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Traian”.



Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic „Aleksandr Pușkin”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic „Aleksandr Pușkin”.


vineri, 17 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Grigore Vieru” com.Băcioi

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Grigore Vieru”, com.Băcioi.

 

miercuri, 15 martie 2023

Promovarea serviciului militar prin contract la Centrul de Excelență în Transporturi

În scopul informării elevilor și cu bunăvoința administrației instituției, reprezentanții Batalionului cu destinație specială ,,Fulger” și a Centrului militar mun. Chișinău au desfășurat o întâlnire cu elevii Centrului de Excelență în Transporturi.

luni, 13 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,George Călinescu”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,George Călinescu”.

 

Promovarea studiilor în domeniul milităriei la Liceul Teoretic ,,George Călinescu”

Cu bunăvoința administrației instituției astăzi reprezentanții Academiei Militare a Forțelor Armate și a Centrului militar mun. Chișinau au desfășurat o întâlnire cu elevii IP Liceul Teoretic ,,George Călinescu”.

joi, 9 martie 2023

Promovarea serviciului militar prin contract la Colegiul „Alexei Mateevici”

 În scopul informării elevilor și cu bunăvoința administrației instituției, reprezentanții Batalionului cu destinație specială ,,Fulger” și a Centrului militar municipiul Chișinău au desfășurat o întâlnire cu elevii Colegiului „Alexei Mateevici”.

 

vineri, 3 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Școala Profesională nr.2

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Școala Profesională nr.2

Promovarea studiilor în domeniul milităriei la Liceul Teoretic ,,ProSucces”

 Cu bunăvoința administrației instituției astăzi reprezentanții Academiei Militare a Forțelor Armate și a Centrului militar mun. Chișinau au desfășurat o întâlnire cu elevii IP Liceul Teoretic ,,ProSucces”.

Conlucrarea Centrului militar al municipiului Chișinău cu autoritățile publice, instituțiile publice și agenții economici din municipiu

 Astăzi administrația Centrului militar al municipiului Chișinău a desfășurat o ședință cu reprezentanții autoritățile publice, instituțiile publice și agenții economici din municipiu. Scopul ședinței este informarea persoanelor responsabile din cadrul instituțiilor menționate, privind organizarea evidenței militare a resurselor umane și tehnico - materiale.

joi, 2 martie 2023

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Nicolae Gogol”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Nicolae Gogol”.

Înmânarea Adeverințelor de recrut la Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga”

 În conformitate cu planul de activitate, astăzi a fost organizată activitatea de înmânare solemnă a Adeverințelor de recrut, elevilor anul nașterii 2007, trecuți în evidență militară, din Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga”.

O ședință informativ-instructivă necesară pentru autoritățile publice, instituțiile publice și agenții economici din municipiul Chișinău

 Continue informarea reprezentanților autorităților publice, instituțiilor publice și agenții economici la Centrului militar al municipiului Chișinău.  Scopul ședinței este informarea persoanelor responsabile din cadrul instituțiilor menționate, privind organizarea evidenței militare a resurselor umane și tehnico - materiale.

miercuri, 1 martie 2023

Continue informarea reprezentanților autorităților publice, instituțiilor publice și agenții economici la Centrului militar al municipiului Chișinău

În conformitate cu planul de activitate, astăzi in incinta Centrului militar al municipiului Chișinău s-a desfășurat o ședință informativ-instructivă cu reprezentanții autorităților publice, instituțiile publice și agenții economici din municipiul Chișinău.